رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان مهریز از صدور 434 کارت قالی بافی برای متقاضیان مهریزی خبر داد.
حبیبالله خلفائی اظهار داشت: فرش دستباف کالایی است که با وجود کالاهای جانشین متعدد مانند موکت، فرش ماشینی و پارکت، جایگاه و تقاضای خاص خود را دارد و از نظر ارزشی در دو رده آثار ماندگار هنری و میراث فرهنگی کشور به حساب میآید.
رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان مهریز همچنین با بیان اینکه آموزش قالی بافی به دو شکل شیوههای نوین فرشبافی از عمده فعالیتهای این اداره به شمار میرود، عنوان کرد: آموزش یکی از ارکان اصلی حفظ و ارتقای وضعیت فرش دستباف این شهرستان است.
وی با اشاره به صدور 434 کارت قالی بافی توسط اتحادیه فرش دستباف شهرستان مهریز بیان داشت: در شش ماه اول سال جاری 33 نفر از قالی بافان طی 20 ساعت در روستای خورمیز از توابع این شهرستان زیرپوشش دورههای آموزش «بهبافی» قرار گرفتند.
خلفائی تصریح کرد: افزایش کیفیت و کمیت تولید فرش دستباف، تشویق قالیبافان به تولید فرش صادراتی مورد سلیقه بازار، ارتقای سطح اطلاعات قالیبافان در بهداشت فردی، کارگاهی و حقوق اجتماعی خود از اهداف اصلی برگزاری دورههای «بهبافی» قالیبافان بوده است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت بیمه قالیبافان به عنوان یکی از بهترین ابزارهای حمایتی از این قشر خاطرنشان کرد: در شش ماه اول سال جاری نیز در راستای خدمت رسانی به قالیبافان 324 نفر از قالی بافان واجد شرایط برای بیمه به تامین اجتماعی شهرستان مهریز معرفی شدند.
خلفائی ادامه داد: یکی از اولویتهای این اداره برگزاری دورههای مهارت فنی قالیبافی است که سعی داریم با سرعت و شتاب بیشتری ادامه دهیم تا کلیه بافندگان فرش دستباف که تاکنون شناسایی شدهاند را با صدور گواهینامههای مهارت فنی، زیر حمایت بیمه تکمیلی و خدمات درمانی قرار دهیم.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 22,دسامبر,2024